Skip Navigation
 
Musici
www.o-livemusic.comWebsite van Kees Boeke (blokfluitist, gambist, componist) en Jill Feldman (zangeres) en Ensemble Duix (Kees Boeke en Antonio Politano).
www.pieterjanbelder.nlWebsite van klavecinist, blokfluitist en dirigent Pieter-Jan Belder.
www.paulineschenck.nlWebsite van klavecinist, organist en docent Pauline Schenck.
www.detmarleertouwer.comWebsite van de cellist Detmar Leertouwer.
Blokfluit
www.ldpflautidolci.netLuca de Paolis is een Italiaanse blokfluitbouwer die prachtige instrumenten maakt
www.flautino.deWebsite over de blokfluitmethodes van Christhop Heinrich Meyer; zie daarvoor ook www.ama-verlag.de
www.mollenhauer.comBlokfluitbouwers
www.adrianabreukink.comAdriana heeft gezorgd voor spectaculaire ontwikkelingen in de blokfluitbouw, onder meer door het ontwerpen van de 'droomfluiten' (een kruising tussen een renaissance- en een barokblokfluit) en recent de Eagles, een moderne blokfluit die kan samenspelen met moderne instrumenten. /td>
www.loebnerblockfloeten.deMargret LŲbner is zelf blokfluitbouwer en biedt in haar winkel in Bremen, Duitsland een uitgebreid assortiment blokfluiten aan (ook handbouw) en bladmuziek, cdís en accessoires.
www.blokfluit.nlcatalogus van blokfluitmuziek.
www.windkanal.deTijdschrift van de firma Mollenhauer over nieuwe ontwikkelingen.
CDís
www.artsmusic.nlPeter Arts maakt prachtige cd-opnamen op locatie.
www.titanicrecords.com
Overig
www.nieuwearnhemsemuziekschool.nlArnhems muziekdocentencollectief. Opgericht met als doel elkaars leerlingen te laten samenspelen en ook op te laten treden op tweejaarlijkse NAMconcerten in Arnhem
www.alexdegroot.nlAlex de Groot is een uitstekende fotograaf uit Amsterdam, die zowel op locatie als in de studio musici fotografeert.
https://vimeo.com/112825908Video over Atelier Manenburg Utrecht waar mijn vader, de beeldhouwer Pieter d'Hont, 50 jaar gewerkt heeft.
www.vind-een-medemuzikant.nlInternationale GRATIS contactbank voor musici, zowel amateurs als professionals. Vind hier ook ontbrekende spelers voor je ensemble.