Skip Navigation
 
Musici
www.o-livemusic.comWebsite van Kees Boeke (blokfluitist, gambist, componist) en Jill Feldman (zangeres) en Ensemble Duix (Kees Boeke en Antonio Politano).
www.pieterjanbelder.nlWebsite van klavecinist, blokfluitist en dirigent Pieter-Jan Belder.
www.detmarleertouwer.nlWebsite van de cellist Detmar Leertouwer, oprichter van de Stichting Marsyas ,die bijzondere kamermuziekseries in Arnhem organiseert.
www.dreiklang-berlin.deBlokfluittrio dat ook eigen muziek uitgeeft. Makers van een methode voor basblokfluit in drie delen.
Blokfluit
www.ldpflautidolci.netLuca de Paolis is een uitstekende Italiaanse blokfluitbouwer die prachtige instrumenten maakt
www.flautino.deWebsite over de blokfluitmethodes van Christhop Heinrich Meyer; zie daarvoor ook www.ama-verlag.de
www.mollenhauer.comBlokfluitbouwers
www.adrianabreukink.comAdriana heeft gezorgd voor spectaculaire ontwikkelingen in de blokfluitbouw, onder meer door het ontwerpen van de “droomfluiten” (een kruising tussen een renaissance- en een barokblokfluit) en recent de 'Eagles', fluiten met een bijzonder krachtig geluid. Ze heeft haar ateilier in Enschede.
www.loebnerblockfloeten.deMargret Löbner is zelf blokfluitbouwer maar biedt in haar winkel in Bremen, Duitsland ook een zeer uitgebreid assortiment blokfluiten aan (ook handbouw) en daarnaast veel bladmuziek, cd’s en accessoires.
www.blokfluit.nlcatalogus van blokfluitmuziek.
www.windkanal.deTijdschrift van de firma Mollenhauer over nieuwe ontwikkelingen.
CD’s
www.recorderhomepage.net
www.artsmusic.nlPeter Arts maakt prachtige cd-opnamen op locatie.
www.titanicrecords.com
www.musicalamerica.com
Overig
www.nieuwearnhemsemuziekschool.nlArnhems muziekdocentencollectief. Opgericht met als doel elkaars leerlingen te laten samenspelen en ook op te laten treden op tweejaarlijkse NAMconcerten in Arnhem
www.alexdegroot.nlAlex de Groot is een uitstekende fotograaf uit Amsterdam, die zowel op locatie als in de studio musici fotografeert.
www.vind-een-medemuzikant.nlContactbank voor amateur en beroepsmusici en bandjes/ensembles in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.